Spiegels

U kunt het filter gebruiken om te zoeken op artikelen met een bepaald prijsbereik. U klikt op het symbool Filter als u het filter wilt gebruiken.

Hierna kunt u door het naar rechts schuiven van het linker bolletje de minumumprijs instellen. De maximumprijs stelt u in door het verschuiven naar links van het rechter bolletje.

Om het resultaat te zien klikt u op Toon resultaten.

Sorteer op
 • Antieke Franse facet geslepen spiegel in gedecoreerde houten lijst
  Antieke Franse facet geslepen spiegel in gedecoreerde houten lijst

  20760. De kleur van de lijst is te omschrijven als RAL 1015 (warm zacht geel). De spiegel is licht verweerd. De lijst maakt deze spiegel, het warme geel met de vergulde decoratie zijn prachtig. De spiegel wordt opgehangen aan het…

  € 29,95
 • Antieke Franse spiegel 8 hoekig frame less dressoir display
  Antieke Franse spiegel 8 hoekig frame less dressoir display

  18055. Met facet geslepen randen. Afmetingen: de spiegel meet 24 x 24 cm, daar zijn de hoeken uit, waarna de rechte stukken elk nog 14 cm zijn. Dikte 5 mm. Gewicht 775 gram.

  € 14,95
 • Tipico spiegeltje in gedecoreerde vergulde lijst
  Tipico spiegeltje in gedecoreerde vergulde lijst

  13270. Rondom het spiegeltje zit een glaswerk waarachter de decoratie zit. Achthoekig lijstje (10 x 8 cm) met daarin een spiegeltje van 3 x 4 cm. Klaar om op te hangen.

  € 9,95
 • Antieke Franse landelijke brocante spiegel in lijst
  Antieke Franse landelijke brocante spiegel in lijst

  10820. Een hele gave brocante spiegel in een nog mooiere lijst met o.a. brique kleur (aardetinten). De spiegel heeft nog de originele houten achterwand zonder sporen van houtworm.

  Afmetingen: 61,5 cm x 48 cm, diepte 3 cm. De…

  € 46,95
 • Ovale spiegel geschulpt frame less dressoir display
  Ovale spiegel geschulpt frame less dressoir display

  9590. Randloze (frame less) spiegel / dressoir display spiegel. In zeer goede staat, wel een licht beslag in de spiegel, maar dit lukte niet om op de foto te zetten, is ook absoluut niet storend. De achterzijde is bekleed met…

  € 18,95
Sorteer op
© 2017 - 2020 Provence Brocante | sitemap | rss