Vogelkooien

U kunt het filter gebruiken om te zoeken op artikelen met een bepaald prijsbereik. U klikt op het symbool Filter als u het filter wilt gebruiken.

Hierna kunt u door het naar rechts schuiven van het linker bolletje de minumumprijs instellen. De maximumprijs stelt u in door het verschuiven naar links van het rechter bolletje.

Om het resultaat te zien klikt u op Toon resultaten.

Sorteer op
 • Vogelkooitje met 5 deurtjes, aluminium
  Vogelkooitje met 5 deurtjes, aluminium

  8875. Frans metalen kooitje. Wat een luxe, liefst 5 deurtjes! Mooi model, prachtig vertind. Doet het goed in de wind omdat de bodem ook open is.

  € 15,95
 • Vogel lokkooitje, hout met origineel voerpotje, Frans
  Vogel lokkooitje, hout met origineel voerpotje, Frans

  9670. Uit Frankrijk. Het kooitje met daarin een vogel en wat voer werd gebruikt om vogels te lokken, zodat de jager de kans kreeg om ze te schieten.

  Afmetingen: breedte 18 cm, diepte 13 cm, hoogte 12,5 cm.

  € 11,95
 • Lokkooitje van hout uit Frankrijk
  Lokkooitje van hout uit Frankrijk

  9210. Uit Frankrijk. Geheel van hout, zeer stevig met grote deur (13,5 x 13,5 cm). Het kooitje met daarin een vogel en wat voer werd gebruikt om vogels te lokken, zodat de jager de kans kreeg om ze te schieten. Afmetingen: lengte…

  € 10,95
 • Frans vogelkooitje met voerruifje en origineel aardewerk drinkpotje
  Frans vogelkooitje met voerruifje en origineel aardewerk drinkpotje

  12960. Het kooitje met daarin een vogel en wat voer werd gebruikt om vogels te lokken, zodat de jager de kans kreeg om ze te schieten. Afmetingen: breedte 18,5 cm, diepte 12,5 cm, hoogte 13,5 cm.

  € 14,95
Sorteer op
© 2017 - 2020 Provence Brocante | sitemap | rss