Privacy verklaring

Privacyverklaring www.provencebrocante.nl

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen als je gegevens achterlaat op www.provencebrocante.nl.Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op. 

Datum laatste aanpassing: 7 oktober 2018 

Bezoek van de webwinkel Provence Brocante 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen en/of een of meer artikelen in onze webshop bestelt laat je je naam, adresgegevens en/of email-adres achter.

Deze worden gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrief of leveren van onze artikelen. 

Als je hebt besteld gebruiken wij je persoonsgegevens om de betaling af te handelen en een factuur op te kunnen maken. Hierbij gaat het om de volgende gegevens: jouw e-mailadres, NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens. 

Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die je met ons aan bent gegaan. Een deel van deze gegevens bewaren wij tot tien jaar na opzegging (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht). 

Contact opnemen en onze nieuwsbrief 

Indien je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je over onze nieuwste aankopen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. 

mailadres aangegeven hebt geen nieuwsbrief te willen ontvangen. Indien je je uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen wij jouw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers. 

Cookies en vergelijkbare technieken 

Op onze website gebruiken wij geen cookies. 

Andere partijen 

Wij geven je persoonsgegevens aan andere instanties als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. 

Beveiliging 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze systemen passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring 

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen ingrijpende wijzigingen ook apart aan te kondigen. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens 

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

Je hebt het recht om: 

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen; 

  • inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben; 

  • het laten corrigeren van fouten; 

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens; 

  • oestemming die je het gegeven in te trekken; 

  • bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Opmerkingen of klachten? 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens

Provence Brocante Zwarte Zee 60, 3144 DE Maassluis. Telefoonnummer 010-5911833. Email: info@provencebrocante.nl


 

 

 

© 2017 - 2019 Provence Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel